Wie zijn wij

Hoogveldt Makelaardij is een kantoor met een vestiging in Eindhoven en waarvan de administratie wordt gedaan vanuit Helmond. 
We zijn al zo’n 20 jaar werkzaam in de makelaardij en hebben ons tot 2007 vooral bezig gehouden met het taxeren en de aankoopbegeleiding onder de naam Hoogveldt Taxateurs & Makelaars o.g.
Vanaf 2007 hebben we onze diensten uitgebreid met de woningverkoop. 


  

            Jurgen Hoogveldt                                                   

     Uw NVM Makelaar - Taxateur                                

                                                

Bij ons staat persoonlijk contact voorop. De makelaar die uw pand in de verkoop neemt zal ook de bezichtigingen begeleiden en handelt alle vervolgstappen zelf af. 

Verder zijn we aangesloten bij de NVM, vakgroep Wonen. De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en op dit moment zijn er ca. 4000 leden bij de vereniging aangesloten. Het NVM-logo is in de loop der jaren uitgegroeid tot een keurmerk van professionaliteit en kwaliteit. NVM-makelaars aangesloten bij de vakgroep Wonen, zijn specialisten die het hele traject van aan- en verkoop van woningen voor u begeleiden. Ze signaleren, adviseren en bemiddelen van begin tot eind voor u. 

Sinds de beschermende titel van makelaar is afgeschaft mag iedereen zich makelaar noemen, echter een makelaar met het NVM-logo garandeert een aantal zekerheden. 
De NVM investeert namelijk voortdurend in de deskundigheid van de beroepsgroep. Zo dienen de leden hun kennis verplicht op peil te houden en te verbreden door opleidingen, trainingen, seminars en work-shops te volgen.

Bovendien moet elke NVM-makelaar zich houden aan de NVM-Erecode. In deze Erecode staan afspraken op het gebied van deskundigheid, betrouwbaarheid en onafhankelijheid. Deze Erecode samen met het lidmaatschap vormen een garantie voor de kwaliteit van elk NVM-lid.

 

NRVT
NRVT 
Design by Javelin © 2007 hoogveldt makelaardij
Kantoor Eindhoven T: 040 206 99 05