Woningaanbod detail

Adres: Pastoriestraat 65 EINDHOVEN

Prijs: € 250.000 K.K. Oppervlakte: 169m²
Inhoud: ca 344m³
Bouwjaar: 1926PASTORIESTRAAT 65 EINDHOVEN- WOENSEL
Binnen de ring nabij de Woenselse Markt, gelegen een goed onderhouden tussenwoning met 2 bergingen en een tuin op het zuiden met een eigen achterom. Alle gewenste voorzieningen alsmede het stadscentrum van Eindhoven liggen op fiets-/ loopafstand.

LET OP: DIT BETREFT EEN BIEDEN VANAF PRIJS!!

KENMERKEN
Perceel oppervlak: 169m²
Woonoppervlakte: ca. 84m²
Inhoud woonhuis: ca. 343m³
Bouwjaar: 1926

BIJZONDERHEDEN
* In oktober 2019 zijn de bitumen vervangen
* In 2019 is de trap naar de verdieping opnieuw gestoffeerd
* De woonkamer is voorzien van voorzetwanden
* Het dak is voorzien van glaswol isolatie en een aftimmering van gipsplaten
* Definitief label E

* Er wordt van de koper een waarborgsom of bankgarantie verlangd ter grootte van 10% van de koopsom.


INDELING
U komt binnen in de hal welke is afgewerkt met een laminaatvloer. In de hal bevindt zich de meterkast (4 groepen met 1 aardlekschakelaar). De hal geeft toegang tot de woonkamer.

Woonkamer:
De doorzon woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer (met houten ondervloer), stucwerk wanden en een gipsplaten plafond. Vanuit de woonkamer is de keuken bereikbaar.

Gesloten keuken:
Het kunststof meubel in wandopstelling met onder- en bovenkasten is voorzien van een kunststof werkblad met spoelbak. De keuken is uitgerust met de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap en oven. De keuken is afgewerkt met een lichte tegelvloer.
Vanuit de keuken is het portaal/ bijkeuken met toilet bereikbaar.

Portaal met toilet:
Het toilet is deels betegeld en voorzien van een closet.

Badkamer:
De badkamer is deels betegeld en uitgerust met een douchecabine met thermostaatkraan, een wastafel in meubel en de aansluitingen voor de wasapparatuur. Tevens bevindt zich in de badkamer de opstelling van de c.v.-combiketel.

Buiten:
De diepe achtertuin, welke is gesitueerd op het zuiden, is aangelegd met bestrating en beplanting. Er bevinden zicht hier 2 bergingen. De eerste betreft een aanpandige berging in betonelementen gedekt met asbest golfplaten en achter in de tuin bevindt zich de tweede berging (eveneens in betonelementen met asbest golfplaten) en een afsluitbare achterom.


EERSTE VERDIEPING
De gehele eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer. De ruime overloop is voorzien van een deur naar het platdak en biedt toegang tot 2 slaapkamers.

Slaapkamers:
Slaapkamer I (4.66 x 2.95) is gelegen aan de voorzijde.
Slaapkamer II (2.57 x 3.91) is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van een kunststof kozijn met een draai-/ kiep raam met hor.
Beide slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer en voorzien een gipsplaten pafond.


TWEEDE VERDIEPING
Via een vaste trap is de zolderkamer (hoogte 1.93) bereikbaar. Deze kamer is afgewerkt met een laminaatvloer, inbouw spots en een kunststof dakkapel met draai-/ kiep ramen.
Design by Javelin © 2007 hoogveldt makelaardij
Kantoor Eindhoven T: 040 206 99 05