Wij als NVM-woningmakelaar zijn er voor u

Snel contact ?

Terugbelverzoek

Gratis waardebepaling ?

Nieuwste aanbod

Lamberg 17 Veldhoven

Vraagprijs: € 485.000,-
Aanvaarding: in overleg

Itterestraat 42 Helmond

Vraagprijs: verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding: in overleg

Taxaties

Laat je woning professioneel taxeren door onze registertaxateur. Voor het succesvol aan- en/of verkopen of het aanvragen van financiering is een goede taxatie onmisbaar. De taxateur van Hoogveldt Makelaardij staat ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateur (NRVT). Dit garandeert een nauwkeurige en betrouwbaar taxatierapport.

Verkopen

Het verkopen van je woning is een grote stap. Met een zorgvuldige en doordachte verkoopstrategie zorgen wij voor de succesvolle verkoop van jouw woning. We begeleiden op professionele, persoonlijke en plezierige manier van de start van het verkoopproces tot de feestelijke handtekening bij de notaris. Verkoop je woning zo snel mogelijk!

Aankopen

Zoek je een woning in Eindhoven, Helmond of omgeving en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Wij maken het vinden van de juiste woning eenvoudiger!
Wij adviseren en begeleiden je tijdens het aankoopproces, kijken naar de woning met een kritische blik en zorgen ervoor dat jij altijd net een stapje voor bent op de concurrentie!

Onze klantbeoordelingen

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een gemiddelde van een 9.2